Skip to main content

11-daagse voortuinenoptocht

Van zaterdag 3 februari t/m as-woensdag in de Ottersumse straten

Versier je huis, straat of buurt. Of zet een mooie creatie in je voortuin. Met zijn allen toveren we Ottersum 11 dagen lang om in een prachtig, feestelijk, versierd, verlicht carnavalsdorp.

Aanmelden voor de voortuinenoptocht kan vanaf 27 januari via dit formulier. Op dinsdag 13 februari maken we de prijswinnaars bekend.

Op deze carnavalsdinsdag trekt ook eerst de gezellige voortuinenoptocht door de prachtig versierde Ottersumse straten. Tijdens diverse stops in straten en pleinen maken we er met zijn allen een spetterend straatcarnaval van. Spreek af met die leuke buren, zet de speakers buiten en loop de polonaise door je voortuin. En als special-act maakt Nachtvlinders het feestje nog mooier. Aan het einde van de optocht belanden we in โ€™t Swaantje om de prijzen uit te reiken voor de mooist versierde straat en huizen. Iedereen is van harte welkom!
Loop je de hele optocht mee, mis jij geen enkele stop? Dan is de stempelkaart voor drankjes en hapjes voor jou een must! Via dit formulier kun je alvast een stempelkaart reserveren.