Skip to main content

Ossebraadfeest 2019

Ossebraadfeest 2019: vernieuwd recept, vertrouwde smaak!

Na het zeer geslaagde en zonovergoten Jubileum Ossebraadfeest in 2018, staat er dit jaar natuurlijk ook weer gewoon een Ossebraadfeest op het programma en wel in het weekend van 24 t/m 26 mei 2019.

Hieronder een overzicht met wat u allemaal kunt verwachten tijdens deze drie dagen. En ook dit jaar is er weer het een en ander vernieuwd in het programma, maar alles natuurlijk binnen de vertrouwde kaders.

Vrijdagavond 24 mei: Osseschlagerparty

Op vrijdagavond staat er een gezellige avond in Beierse sferen op het programma. Deze avond begint om 19.30uur. En het belooft weer een gezellige avond te worden, met medewerking van de Maskotters Hofkapel, DJ Thomas Tannenbaum en Guido Frissen (zanger van de Schintaler). Uiteraard is de dresscode gedurende deze avond Tiroler Style.

Wil je deze avond bijwonen (en waarom zou je dat niet willen) koop dan een kaartje bij Arts Bakkers van Hier. Kaarten zijn verkrijgbaar tot en met zaterdag 18 mei voor โ‚ฌ15,- per stuk en daarmee krijg je entree tot de feesttent en een heerlijke maaltijd.

Zaterdag 25 mei: Osseloop, Ostafette en Ostival

Ook dit jaar staat weer het ‘Ostival’ op het programma, ‘Ostival at the park’ wel te verstaan. In het ‘park’ naast en voor de kerk is vanaf 17.00uur van alles te beleven.

Kom kijken naar de Osseloop (vanaf 18.30uur) of de geweldige Ostafette (vanaf 17.30uur) of geniet van de muziek van de geweldige band ‘Today’s Finest’ (vanaf 19.00uur). Drink een lekker biertje of glaasje fris en eet een lekker hapje. En dat allemaal in en rond het park naast de kerk. De entree hiervoor is geheel gratis.

Zaterdagavond 25 mei: Feestavond in de tent

Aansluitend aan het ‘Ostival’ is er weer een gezellige feestavond in de feesttent op het Raadhuisplein. Vanaf 21.00uur gaan de deuren van de tent open. De entree bedraagt โ‚ฌ10,- en de band Millstreet en DJ Paul v/d Laar zullen voor een geweldige sfeer zorgen tijdens deze avond.

Zondag 26 mei: Ossebraadfestijn

Vanaf 11.30uur barst op Ossebraadzondag het Ossebraadfestijn los. We beginnen met een gezellige Beierse Brunch op het Raadhuisplein met muziek van de Siebentaler. Kaarten voor deze brunch zijn verkrijgbaar bij Arts Bakkers van Hier en kosten โ‚ฌ7,50 per stuk.

Aansluitend aan de brunch is er werkelijk van alles te beleven op en rond het Raadhuisplein. Zo is er het nieuwe spel ‘Ossehossen’ dat over het gehele feestterrein plaats vindt. Wil je meedoen aan dit geweldige spel, klik dan hier voor meer informatie.

Verder is er natuurlijk de os aan het spit en diverse ossenhapjes. Ook is er muziek, de revue, diverse optredens en een uitgebreid kinderplein, waar vanalles te beleven is voor de kinderen.

De muzikale afsluiting van het Ossebraadfeest wordt verzorgd op het Raadhuisplein door de Palemiger Spatzen.