Skip to main content

Kinderoptocht Carnaval

Kinderoptocht Carnaval

Maandag 24 februari gaat de carnavalsoptocht in Ottersum weer van start. Voorafgaand aan de β€˜grote’ optocht gaat altijd eerst de kinderoptocht voorop. Hiervoor kun je zelf met een groepje iets maken of als duo/ loopgroep meedoen. Het aantal deelnemers is niet van belang. Geef je hiervoor wel even op. Dat kan bijΒ Bert Janssen Diervoeders, Aaldonksestraat 3 in Ottersum. Er zijn mooie prijzen te winnen.

Heb je zelf geen idee of geen tijd? Roep dan al je vrienden en vriendinnen bij elkaar en doe op een andere manier mee aan de optocht! Kom dan maandag 24 februari om 12.30 uur verkleed naar De Brink. Versier daar je fiets, skelter, step, enz. en doe aansluitend mee met de optocht onder het thema β€˜Wij kleuren de optocht’. Hiervoor hoef je je niet op te geven.

Na de optocht is er bij zaal De Pub een carnavalsfeest en prijsuitreiking waar alle kinderen die deelnemen aan de optocht een zak snoep en frietbon krijgen.

De kinderoptocht is voor alle kinderen t/m 13 jaar. Deelname is gratis. Meer info en het inschrijfformulier vind je hier.

Let op: De Maskotters organiseren enkel het versieren van de fietsen, skelter, step , enz. Meedoen met de optocht en het carnavalsfeest bij De Pub is op eigen verantwoordelijkheid.

Meedoen met een eigen idee/ thema mag ook, geef je dan wel even vooraf op (zie website)