Skip to main content

Huudjesbal 2023

Eindelijk weer Huudjesbal!

Op zaterdag 21 januari aanstaande gaat het eindelijk weer gebeuren. Na twee lange jaren van afwezigheid staat dan eindelijk weer het Maskotters ‘Huudjesbal’ op het programma.

Normaalgesproken zou deze avond in het teken staan van het aftreden van de Prins van afgelopen jaar, maar omdat Thijs I eerder dit jaar al is afgetreden na een extra lange termijn als Prins, wordt het ‘Huudjesbal’ dit jaar iets anders ingevuld.

Naast dat het natuurlijk gewoon een heel gezellige avond is, staat er namelijk ook een aantal belangrijke zaken op het programma. Om te beginnen is daar bijvoorbeeld het aftreden van Vorst Theo en het aantreden van de nieuwe Vorst Theike Jansen. Verder is er de presentatie van een nieuw Raadslid en last but not least is er het afscheid van ons zeer gewaardeerde Raadslid Theo Wikkers.

Al met al zeer de moeite waard om mee te maken, dus zet een leuk โ€˜Huudjeโ€™ (hoedje) op en trek daarbij een leuk carnavalsjasje/pak aan als je dat wil en kom naar Buurman in Ottersum.

DJ Hans en de Maskotters Hofkapel zullen zorgen voor de muzikale invulling, zodat we er met zijn allen een gezellige carnavalsavond van kunnen maken.

Hopelijk tot 21 januari vanaf 20.30 uur bij Buurman in Ottersum.