Skip to main content

Doe mee met de ‘Tocht der tochten’

Ondanks alle beperkingen die er dit carnavalsjaar gelden, zullen de Maskotters toch een carnavalsoptocht organiseren. En niet zo maar een optocht. Nee, dit wordt meteen de langste optocht van de regio. Hij zal namelijk maarliefst 11 dagen duren. Van zaterdag 6 t/m dinsdag 16 februari.

Het is tijdens deze optocht de bedoeling dat mensen in hun eigen voortuin een ‘voortuincarnavalswagen’ maken. Deze wagen hoeft natuurlijk geen wielen te hebben, maar er mag natuurlijk wel zo creatief mogelijk worden nagedacht, zoals normaal gesproken ook over de ideeΓ«n voor de optocht zou worden nagedacht.

Om deel te nemen aan de tocht der tochten hoeft u alleen maar op onderstaande link te klikken en het formulier in te vullen.

https://forms.gle/ujNKPLw7fY46EY547

Het publiek kan gedurende de 11 dagen van de optocht, langs alle creatieve uitspattingen lopen en ze allemaal bekijken.Β Daarbij heb je zelfs de mogelijkheid om mee te stemmen voor de winnende creatie. App 1x jou favoriete optochtnummer door via het Maskotters whatsapp nummer: 0657345919.

Als je wil weten waar alle creaties te zien zijn? Kijk dan op de online β€˜routekaart’:

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=15CYDC1bkrApQIFo1OBLXXALONniIAjNJ&usp=sharing