Skip to main content

Doe mee met de Maskotters optocht

Op maandag 20 februari zal na twee jaar afwezigheid de grootse Maskottersoptocht weer door de straten van Ottersum trekken.

Maar dat kan natuurlijk niet zonder deelnemers, dus vanaf hedenΒ is het weer mogelijk om je in te schrijven voor deze geweldige carnavalsoptocht.

Inschrijven kan bij Bert Janssen Diervoeders, Aaldonksestraat 3, 6595 NB te Ottersum.

Voorafgaand aan de optocht zal de Kinderoptocht door de straten trekken. Alle kinderen die willen, mogen met een versierde fiets, step, bolderkar, etc. aan deze optocht deelnemen. Op vrijdag voor carnaval zullen voor de kinderen die op basisschool de Brink zitten, daar de rijwielen versierd worden. Voor de Kinderoptocht hoeft niet ingeschreven te worden.

Verzamelen voor de Kinderoptocht is vanaf 13.40 uur op de Brink in Ottersum. De Kinderoptocht legt een andere route af dan de grote Optocht. Namelijk vanaf de Brink over de Goorseweg, Lambertusstraat en de St. Janstraat tot aan zaal Buurman. Van daaraf kunnen de kinderen de rest van de optocht kijken. De optocht begint om 14.00 uur.

Wilt u niet meedoen, maar gewoon gezellig komen kijken, dan kan dit onder anderen bij Buurman en ’t Swaantje waar een buitenbar aanwezig zal zijn. Aansluitend aan de optocht is er natuurlijk weer groot carnavalsfeest in beide zalen met rond 17.00uur de prijsuitreiking van de Grote optocht bij ’t Swaantje.