Maskotters kijken terug op zeer geslaagde carnaval 2012

Het zit er weer op. Carnaval 2012 behoort ook weer tot het verleden. Wat overblijft zijn mooie herinneringen en heel veel foto's.

Onder leiding van Prins Theo d'n Twedde (Theo Wikkers) werd ook deze carnaval weer een geweldig succes.

Voor Prins Theo begon het prinsenschap voor Maskottersbegrippen al uitzonderlijk vroeg. Zijn uitkomst was namelijk al op 21 januari op het Prinsenbal. Hierdoor was er voor de Prins zelf, maar ook voor zijn aanhang en voor De Maskotters meer ruimte om optimaal van zijn Prinsenschap te genieten en dat is uitzonderlijk goed gelukt!

Hoogtepunten waren er genoeg. Zoals de zeer goed bezochte en erg gezellige receptie op zaterdag 11 februari en ook de geweldige jubileum Mértzitting die zeer goed verlopen is. Ook de rest van de carnavalsdagen zijn zeer goed verlopen en mede dankzij de inzet van talloze vrijwillegers en de aanwezigheid van vele feestvierders was het weer een geweldig groot feest!

Daarom willen wij op deze plaats nogmaals iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan het slagen van de afgelopen carnaval heel erg bedanken.

En let op: komend jaar (carnaval 2013) vieren De Maskotters hun 55-jarige jubileum en met de steun en gezellige inbreng van iedereen gaan we daar natuurlijk ook weer één groot feest van maken! Houd de website in de gaten voor nadere informatie.

Dankwoord Prins Theo d'n Twèdde

Beste Maskotters en Maskotterinnekes,

Wij willen iedereen bedanken voor deze onvergetelijke carnaval, dit was voor ons gezin een geweldige ervaring.

Vanaf je verkiezing tot het Prinsebal, de geheimhouding, dan het uitkomen als prins, even de gedachte, hoe zullen ze het vinden, zo'n "ouwe", maar dan de reactie van de zaal, super!!!!!!!!

Het ziekenbezoek wat we nu, door de veranderde opzet met meer rust en tijd hebben kunnen doen. Waardoor we ook meer mensen hebben kunnen bezoeken.

De carnaval zelf met als begin de Jubileummertzitting waar ik als bestuurslid zeer bij betrokken ben. Onze geweldige optocht die weer helemaal vol zat met mooie wagens, groepen, paren en eenlingen. En ter afsluiting de boerenbruiloft die ook weer drukker bezocht werd.

Ootersom bedankt, het was geweldig, dit zullen we nooit meer vergeten!

Alaaf,

Prins Theo d'n twèdde, Prinses Henny, kinderen en aanhang